ROK 2014

W okresie 25.10.2014-31.10.2015 Fundacja Akademickie Centrum Edukacyjno-Społeczne AKCES otrzymała darowiznę od Fundacji Orange, z siedzibą w Warszawie, Aleje Jerozolimskie 160, 02-326 Warszawa, w wysokości 30.000,00zł.

Darowizna ta została przeznaczona na działalność statutową Fundacji Akademickie Centrum Edukacyjno-Społeczne AKCES, w szczególności na podnoszenie umiejętności i kompetencji kadry nauczycielskiej poprzez konferencje i szkolenia oraz opracowywanie materiałów i narzędzi merytorycznych, metodycznych i dydaktycznych oraz rozwijanie bazy wiedzy dotyczących edukacji. Celem projektu jest zdobycie usystematyzowanej wiedzy( w postaci rzetelnego opracowania) na temat sposobów tworzenia pozytywnej zmiany społecznej w środowiskach lokalnych oraz tworzenia się sieci społecznych opartych o współpracę i efektywną komunikację w szczególności z wykorzystaniem narzędzi TIK.

ROK 2013

W okresie 18.07.2013-31.12.2013 Fundacja Akademickie Centrum Edukacyjno-Społeczne AKCES otrzymała darowiznę od Fundacji Orange, z siedzibą w Warszawie, Aleje Jerozolimskie 160, 02-326 Warszawa, w wysokości 45.000,00zł.

Darowizna ta została przeznaczona na działalność statutową Fundacji Akademickie Centrum Edukacyjno-Społeczne AKCES, w szczególności na podnoszenie umiejętności i kompetencji kadry nauczycielskiej poprzez szkolenia oraz opracowywanie materiałów i narzędzi merytorycznych, metodycznych i dydaktycznych oraz rozwijanie bazy wiedzy dotyczących edukacji.

jackpotcity

Copyright © 2017 Fundacja AKCES. Wszelkie prawa zastrzeżone.