Ogólnopolska Sieć Entuzjastów GeoGebry (OSEG)

Sieć powstała w 2015 roku z inicjatywy dr Katarzyny Winkowskiej-Nowak i Edyty Pobiegi przy Fundacji AKCES. Jej celem jest upowszechnianie ogólnodostępnego i bezpłatnego oprogramowania GeoGebra wśród nauczycieli wszystkich etapów edukacyjnych i uczniów. Członkowie sieci:

• dzielą się ze sobą swoimi pomysłami, doświadczeniami z wykorzystania GeoGebry
  • organizują lokalne, ogólnopolskie i międzynarodowe konferencje GeoGebry
  • udzielają sobie wzajemnie wsparcia w przypadku trudności z działaniem lub wykorzystaniem GeoGebry
  • będą w pierwszej kolejności informowani o wydarzeniach związanych z rozwojem GeoGebry, takich jak: konferencje, kursy, zmiany wersji oprogramowania i jego nowe możliwości

W sieci mogą uczestniczyć nauczyciele z całej Polski, a współpraca odbywa się na platformie e-learningowej Moodle należącej do Fundacji AKCES.

Aby dołączyć do sieci należy wypełnić deklarację, wydrukować, podpisać, przesłać na adres korespondencyjny Fundacji AKCES oraz wpłacić darowiznę w wysokości 50 zł na rzecz działalności statutowej Fundacji AKCES. Tytuł przelewu – „Darowizna na cele statutowe”. Dane do przelewy znajdują się w zakładce Kontakt.

W przypadku pytań prosimy o kontakt Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Koordynatorami sieci OSEG są: dr Katarzyna Winkowska-Nowak, Edyta Pobiega, Anna Szwancyber, Katarzyna Pobiega

Pobierz deklarację

oseg

jackpotcity

Copyright © 2017 Fundacja AKCES. Wszelkie prawa zastrzeżone.